HÖSTTERMINEN ÄR INSTÄLLD P.G.A COVID-19
Välkomna tillbaks januari 2021


Föreningskvällarna börjar som regel klockan 19.00 och dörren öppnas runt klockan 18.00. Vid seanser stängs dörren kl 18.50 eller tidigare vid fullsatt. Vi tar emot kontanter och Swish i kassan.OBS!

Vi reserverar inga platser.

Tänk på att det snabbt blir fullsatt vid seanser

så kom i god tid, gärna redan kl 18.00 då vi öppnar.Entréavgiften till våra sammankomster är:

  • 140 kr för icke medlem
  • 100 kr för medlem


Tänk på att visa medlemskortet i kassan för att erhålla rabatten.


Terminsstart!

Onsdagen

Seans med Peter Wiklund”Samkväm med Andevärlden”, detta blir en kväll fylld med kärlek och budskap.

 

Ett samkväm handlar om att vara tillsammans och umgås med varandra, en sällskaplig samvaro och enklare fest. 

Jag försöker att jobba så inspirerat jag kan under kvällen.

Det innebär att ’samkvämet med andevärlden’ kan se lite olika ut från gång till gång. Vi skapar det tillsammans. Kvällen kan innehålla något av detta:

* Meditation

* Sound Healing. Jag använder vibrationer från; Native American Flutes, trummor, min egen röst, klangskålar m. m. för att balansera och läka våra 4 olika kroppar. (fysiska-, känslo-, mentala-, andliga-)

* Inspirerat tal. (En blandning/partnerskap (1-99%) av mediet och vanligtvis mediets guide.) Andlig filosofi.

* Budskap från andevärlden 

* Nära och kära besöker från andra sidan.

* vi gör någon övning tillsammans

 

Om Peter Wiklund:

Jag arbetar som musiklärare på en Kulturskola större delen av min vecka med pianoundervisning och barnteater.

 

Jag jobbar med medial vägledning/sittningar, utvecklingscirklar, Tarotkort, orakelkort, husrensning, healing, Sound healing 

Kommunikation från nära och kära och guider. 

Även ’assestments’ som handlar om din andliga utveckling. 

 

Ofta handlar det om det du just nu behöver höra i ditt liv. 

Det andevärlden uppfattar av det som kan hjälpa dig mest. 

 

Jag är ett certifierat medium och Spirituell healer.

Jag har hållit i olika saker på SSG i Göteborg, runt 6-7 år:

Stor Seanser, Sound healing, meditationer och trumresor. 

Jag har även varit och undervisat i SoundHealing/Theraphy i Cober Hill,

England 2018 och 2019. Jag är även inbjuden igen 2020 som lärare på konventet med 80-90deltagare. 

Jag har också lett mediala utvecklingscirklar i ca 9-10 år.Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 18.50 eller tidigare vid fullsatt.


Kom gärna redan kl 18.00 då det snabbt blir fullsatt.


Onsdagen

Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar! Föredrag med med Martin WentzelJag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar!

Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986. Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv. På andra sidan i ljuset mötte han transparenta ljusgestalter som gav honom livets nycklar. Det vill säga den kunskap och de insikter som vi behöver för att vi skall kunna leva livet i vår fulla kraft och potential – så som det var tänkt ifrån början.

Martin berättar om sin mycket starka nära-döden-upplevelse och vad han fick uppleva och lära sig på andra sidan i ljuset.

Han förklarar hur du är uppbyggd och fungerar som en elektromagnetisk energivarelse och hur du hela tiden sänder och tar emot utstrålande och attraherande energi.

Med denna kunskap kan du påverka, förändra och skapa allt du vill i ditt liv.

Tänk om det är så enkelt att det bara är ”omedvetenheten” som ligger mellan dig och dina mål och önskningar i livet?

Under kvällen delar Martin även med sig av andliga budskap som han kanaliserar ner ifrån andra sidan.

Vid detta tillfälle kan du köpa ett signerat ex av Martins bok för specialpris - endast 150 kr.

Varmt välkomna!


www.martinwentzel.seEntréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.

Onsdagen

 

Camilla Nilsson föreläser om:

Healing och frekvenshöjning – från 3D till 5D
Hösten 2018 fick Camilla information från sin guide om att hon skulle hålla denna meditation och hur bra den är för alla som vill höja sin energivibration och följa med från 3D till 5D. Hon undervisades flera nätter och informationen har fortsatt att fyllas på successivt. Camilla har ritat bilder som är baserade på denna information för att beskriva det hon pratar om.

Kvällen inleds med att Camilla berättar hur eventuella obalanser i chakrasystemet och auran kan påverka en frekvenshöjning och vad du har att vinna på att jobba med dig själv för att höja dina vibrationer och hur det kommer sig att alla vibrerar olika. Somliga kallar detta för uppstigningsprocessen eller medvetandehöjning. Hon ger sin syn på vad det innebär i praktiken, hur livet kan påverkas, när vi höjer vårt medvetande.

I meditationen blir du först ledd till att rena och balansera chakrasystemet, vidare till den fysiska kroppen och auran. Intentionen är att rensa gamla energier och fylla på med ny energi, kanske kan du till och med bli medveten om din egen energivibration och låta den höjas. Detta kan hjälpa dig i din andliga och personliga utveckling, synkronisera med ditt liv och moder jord.

I processer då vi jobbar med energisystemet för utrensning, balansering och upphöjning, är det viktigt att inte lägga sig i processen utan att låta det som ska ske ske. Detta för att vi ska ta exakt det steg framåt som vi är redo för. Att inte gå in och manipulera, att inte forcera fram något som vi inte är redo för.

Kort om Camilla: Hon är maskiningenjören som bytte väg mitt i livet. Från att sälja stål till att 2015 bli egen företagare och jobba som medium, healer, mindfulnessinstruktör, kurshållare och lite annat smått och gott.

Se Camillas hemsida www.camillasänglarum.se om du vill veta mer om henne.Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.

Onsdagen

”Rena och rensa energier

Föredrag med Violeta Spångberg och Robert JönssonHur kan jag rena mig själv så att jag får de bästa förutsättningarna för att ha möjligheter till ett bra liv?

Hur kan jag känna av och känna in avtryck och energier runt mig och på olika platser.

Hur kan jag rensa bort energier som inte ska vara kvar i boendet, arbetsplatser mm.

Denna föreläsning som Violeta och Robert håller, ger förslag till svar på dessa frågor och mer. Det blir också en praktisk övning hur man kan göra för att rensa.


Ni är varmt välkomna till föreläsningen.Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.

INSTÄLLT - Onsdagen den 25 Mars

Årsmöte - endast för medlemmar

I kväll har vi årsmöte och välkomnar alla våra medlemmar till att delta.


Motion
Årsmötet kan ta upp motion eller förslag från varje medlem som erlagt medlemsavgift för det nya året.

Motionen måste vara styrelsen tillhanda senast 3 veckor före årsmötet. Sent inkommen motion kan ej behandlas.


Kom och visa vad föreningen betyder för dig. Alla medlemmar är varmt välkomna men tänk på att det bara de som också var medlemmar föregående år som har rösträtt.


Fri entré denna kväll. Årsmötet börjar kl 18.00 - Endast för medlemmar


Onsdagen

Hasse Oreheim föreläser om:

KÄRLEKENS ENERGI & KINESIOLOGI.Att lyssna till och läsa av Kärlekens sanna budskap har sedan forntiden studerats med hjälp av ett flertal redskap och idag har många av dessa tekniker försvunnit.

Kinesiologin är idag enligt mig ett av de bästa modärna redskap att" koppla upp" sig med.

Min avsikt med detta föredrag är att praktiskt påvisa hur enkelt det egentligen är, med hjälp av det energetiska biofältet, få svar på frågor man själv har i livet.

Du har ALLA svar inom dig. Tro mig. 

Hjärtligt välkomna till en kväll ni sent ska glömma. 


Hans Oreheim 

Arkeolog, Kinesiolog, Astrolog och författare. 


Jag håller även enskilda Kinesiologiska healingbehandlingar dagen efter, anmälan görs på telefon 0730-777570.

Begränsat antal, max fem personer. Pris /behandl för en timma är 1500 kr. Hjärtligt välkomna.Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.
Onsdagen

Lightbridge - Vägen mot upplysning.

Föredrag med Michael OddaneAtt gå mot sin upplysning innebär att förstå mer av hur man själv, världen och universum fungerar.

Efter hand som vi intar och förstår den här kunskapen förändras våra liv fundamentalt. Processen påverkar dessutom energiflödena i kroppen och vi utvecklar fler funktioner samtidigt som vi stärks som individer.


Det handlar i grunden om att transcendera rädsla på alla plan genom att förstå vetenskapen om kärleken eller livsenergi. Denna vetenskap är den mest gömda i vår värld just för att den skapar sådan kraft.

Ordet ”enlightenment” (upplysning) betyder ”light within the mind” och syftar till ett inre ljus som uppenbarar sig när vi aktiverar vårt tredje öga. I detta ljuset kan vi se och ta emot information som ytterligare lär oss mer om hur allt fungerar. Vi har uppnått kontakt med den högre intelligensen/källan eller Gud om man så vill.


Kvällens föreläsning beskriver grunderna i den gömda kunskapen genom konceptet jag kallar för Lightbridge. Vi utgår från ett exoteriskt emblematiskt schema där man enkelt kan se hela dynamiken och bryter ner det i detalj.

Detta schema kan man även köpa med hem som en poster för 200.- efter föreläsningen för vidare studier och personlig utveckling.


Varmt välkomna!Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 18.50 eller tidigare vid fullsatt. Onsdagen

Trine håller en seans

Medial Rådgivning från AndevärldenEn stund tillsammans i ljus och kärlek, där jag med glädje och respekt vill förmedla från andevärlden till Er, så länge energien finns. Jag jobbar i energien och förmedlar det, som jag får till mig och beskriver inte vem jag får det ifrån utan den mediala rådgivning är for mig det viktigaste att få fram till Er, så ni kan använde det på Er vidare resa i livet

Efteråt vill jag svara på frågor kring andevärlden, så som jag upplever den.

Jag är Trine Friis
Medium, healer och undervisare, som ser fram till en härlig kväll med andevärlden och Er


Varmt välkomna!Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 18.50 eller tidigare vid fullsatt.Bra att känna tillLokalen

 

Livsfilosofiskt Forum hyr föreningen

"Tro och Vetande"s lokal som ligger i källarplan (intill parkeringen) på Lorensborgsgatan 5 i Malmö. Karta finns under fliken "Hitta hit".

________________________________


   

Förbokning


Vi har ingen förbokning till våra seanser och föreläsningar. Detta gör att vi tyvärr inte kan garantera någon plats.


Därför rekommenderar vi att man kommer när vi öppnar kl 18.00.

________________________________


       

Trappa


Om det skulle vara ett problem att ta sig ner för trappan så finns det andra alternativ, bland annat en ramp.

Säg bara till så ordnar vi det.

________________________________Fika

 

Under föreningskvällarna finns det fika till försäljning innan vi startar kvällens föreläsning/seans samt i pausen.


Kaffe/ Te inkl. påtår och någon god kaka för 20 kronor. Vi tar emot både Swish och kontanter.

________________________________

 


Programmet

 

Programinformation och eventuella programändringar kan du få via vår hemsida och facebookgrupp dygnet runt.

________________________________
Nyhetsbrev!


     Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så      slipper du missa våra spännande sammankomster!Maila till nyhetsbrev[at]livsfilosofisktforum.se

________________________________Sekretess

 

Livsfilosofiskt forum varken

säljer eller lämnar ut någon information. Det gäller även e-post adresser.

________________________________

Livsfilosofiskt Forum - Logga

___________________________


FORUM är ett center för

sökare, holistisk livssyn,

reinkarnationsfilosofi,

personlig och andlig utveckling.

___________________________

Livsfilosofiskt Forum © 2012-2020 •  Malmö  •  Senast uppdaterad 30-12-2019