Bra att känna tillLokalen

 

Livsfilosofiskt Forum hyr föreningen

"Tro och Vetande"s lokal som ligger i källarplan (intill parkeringen) på Lorensborgsgatan 5 i Malmö. Karta finns under fliken "Hitta hit".

________________________________


   

Förbokning


Vi har ingen förbokning till våra seanser och föreläsningar. Detta gör att vi tyvärr inte kan garantera någon plats.


Därför rekommenderar vi att man kommer när vi öppnar kl 18.00.

________________________________


       

Trappa


Om det skulle vara ett problem att ta sig ner för trappan så finns det andra alternativ, bland annat en ramp.

Säg bara till så ordnar vi det.

________________________________Fika

 

Under föreningskvällarna finns det fika till försäljning innan vi startar kvällens föreläsning/seans samt i pausen.


Kaffe/ Te inkl. påtår och någon god kaka för 20 kronor. Vi tar emot både Swish och kontanter.

________________________________

 


Programmet

 

Programinformation och eventuella programändringar kan du få via vår hemsida och facebookgrupp dygnet runt.

________________________________
Nyhetsbrev!


     Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så      slipper du missa våra spännande sammankomster!Maila till nyhetsbrev[at]livsfilosofisktforum.se

________________________________Sekretess

 

Livsfilosofiskt forum varken

säljer eller lämnar ut någon information. Det gäller även e-post adresser.

________________________________

Livsfilosofiskt Forum
Livsfilosofiskt Forum - Logga

Onsdagen den 20 November

David Appelgren föreläser om

Uppstigningen, merkaban och regnbågskroppen

- den bortglömda kunskapenI kväll kommer David Appelgren att berätta om merkaba-meditation, aktivera energicentran samt kroppens inbyggda strålar som kopplar samman det fysiska med de högre dimensionerna.

Vi har alla fröet inom oss – det gäller bara att vattna det och ge det näring, ljus, kärlek och omtanke, så att vi kan blomma och nå nya höjder. Det kan hjälpa dig sätta din inre kompass i riktningen för vad som anses av många vara det högsta möjliga tillståndet för det mänskliga varandet.


Vår planet översköljs nu med nya energier och solsystemets frekvenser kommer inom kort att höjas ännu mer. I de gamla mystikerskolorna pratas det om något som tills för några årtionden sedan ansågs vara det mest heliga och som ej fick spridas utanför de inre kretsarna – men nu ska kunskapen ut till människorna. Kunskapen om merkaban eller det metafysiska fordonet för vår ljuskropp återfinns bland annat i kabbalan, antika Egypten och Tibet och är ett själsligt verktyg som låter oss möta de nya vibrationerna i samklang.Det finns 140 000 dokumenterade fall i Tibet där upplysta individer, efter att ha studerat den heligaste kunskapen, lärt sig att aktivera sin ljuskropp eller regnbågskropp som den även kallas. I Himalyatrakterna anses det vara en ren vetenskap och ett naturligt tillstånd, som alla med rätt träning kan uppnå. Vid tiden då de lämnar jordelivet tar de den fysiska kroppen med sig till de högre dimensionerna och frigör sig från all karma och bryter sig ur inkarnationshjulet. Det är något som alla människor kan lära sig, och det är en naturlig del av det mänskliga varandet. Precis som att larven har det inbyggt i sitt DNA att kunna omvandla sin jordbundna kropp till en flygande fjäril, så har även vi en inbyggd förmåga att övervinna det fysiska och omvandla vår jordsliga kropp till en vortex av rent ljus i regnbågsfärger och resa med den genom tid och rum i kosmos. Tillståndet är något som kan tändas genom inspiration, speciell meditation och insikt.Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.
Onsdagen den 11 September

Änglaseans med Helena ÖhrströmKvällen tillsammans med mig handlar om att få kontakt med andra sidan, jag förmedlar allt från släktingar, djur, guider, änglar, kontakt med plejaderna och tidigare liv.Om Helena Öhrström

Till vardags arbetar jag på min egna Avalonskola där jag undervisar i Energimedicin, Plejad gudinnor och har kurser i Vedic Art målning.


Jag gör enskilda behandlingar och konsultationer i Seans/mediala sittningar, cellminnes transformationer och både enskilda ceremonier samt gruppceremonier i min roll som

Avalon prästinna. 2012 gav jag ut boken Fredsmedelande från plejaderna.


Arrangerar också resor tillsammans med min man till olika kraftplatser i världen, samt älskar att göra guidade meditationer.


Här är två länkar till guidade meditationer att lyssna på om du vill :


https://www.youtube.com/watch?v=wiBmpCwfAhA


https://www.youtube.com/watch?v=wYF5nlv68rQGå gärna in på Helena Öhrström hemsida www.avalonskolan.se för mer information.Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 18.50 eller tidigare vid fullsatt.


Kom gärna redan kl 18.00 då det snabbt blir fullsatt.


Onsdagen den 25 September

Framtidsmeditation med Ewa HermansenDenna kväll ska vi ha en Framtidsmeditation.

Där kan du få uppleva något från din framtid som
t.ex visar hur du ska nå dina mål och vad du kan behöva göra för att lättast komma dit. Det kan vara
blockeringar eller rädslor som står i vägen.


Vi börjar kvällen med att jag presenterar mig, berättar hur meditation går till och svarar på frågor och funderingar. Sedan kör jag en lång avslappning för att därefter leda er till ert framtida jag. Där upplever ni allting själv i 40-60 min. Vi avslutar med att de som vill berättar om sina upplevelser.


Vid frågor eller funderingar innan Framtidsmeditationen, hör gärna av dig på telefonnr: 0737- 774 580.Om Ewa Hermansen

Ewa började med Regressioner för 25 år sedan och har så länge hon kan minnas funnit det naturligt att vi har levt tidigare. Ewa har också arbetat med medial vägledning och healing. 2010 kände hon att det är Regressioner och arbetet med vårt inre som ligger henne varmast om hjärtat.


Under åren har det tillkommit fler behandlingar; Progression, Känsloresan och Samtal under avslappning och meditationerna där du går tillbaka till Tidigare liv eller till framtiden.

Det viktigaste, tycker hon, är att vi kommer åt de undanträngda känslorna. Ewa har utvecklat egna metoder för sina behandlingar och har hjälp av den bästa av lärare, sig själv från tidigare liv, då hon i tidigare reinkarnationer också utfört Regressioner.


Ewa känner sig lyckligt lottad som får chansen att ge Inre Harmoni och Möjligheternas väg till ett friare liv.


Varmt välkomna!Gå gärna in på Ewa Hermansens hemsida, Inre Harmoni - Möjligheternas väg till ett friare liv, och läs mer om henne. www.inreharmoni.comEntréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.

Onsdagen den 4 December

Medial demonstration med Wictoria PerssonUnder kvällen förmedlar Wictoria budskap från nära och kära. Det kan innebära anhöriga som inte längre finns med oss i jordelivet, både människor och djur. Men det kan även vara guider eller änglar som vill komma och lämna en hälsning.


Varmt välkomna!

Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 18.50 eller tidigare vid fullsatt.


Kom gärna redan kl 18.00 då det snabbt blir fullsatt.


Program hösten 2019


Föreningskvällarna börjar som regel klockan 19.00 och dörren öppnas runt klockan 18.00. Vid seanser stängs dörren kl 18.50 eller tidigare vid fullsatt. Vi tar emot kontanter och Swish i kassan.OBS!

Vi reserverar inga platser.

Tänk på att det snabbt blir fullsatt vid seanser

så kom i god tid, gärna redan kl 18.00 då vi öppnar.Entréavgiften till våra sammankomster är:

  • 140 kr för icke medlem
  • 100 kr för medlem


Tänk på att visa medlemskortet i kassan för att erhålla rabatten.


Terminsstart!


Terminsavslutning!

Välkommen till höstens termin på

Livsfilosofiskt Forum!

Onsdagen den 6 November

Livsfilosofiskt Forum firar 70-års Jubileum!

Vi firar vårt 70-års jubileum med en storseans av Ewa Olsson!

Detta är en kväll som vi vill uppmärksamma och fira med alla våra härliga medlemmar!


Entréavgift 100 kr, inklusive mat och dryck.

Vi startar kl 17.30 med mingel och enklare förtäring innan seansen.


OBS!

Kvällen är tillägnad våra medlemmar.

Medlemskapet måste vara tecknat innan anmälan till jubileet görs.

Se fliken "medlemskap" för info. om hur man blir medlem.Anmälan

Vi kommer att hålla till i vår vanliga lokal, vilket tyvärr innebär begränsat

med platser. Därför behöver ni anmäla er till kvällens firande och seans.

Anmälan är personlig och görs genom att du skickar ett mejl till:


bokning@livsfilosofisktforum.se


I mejlet uppger du ditt namn - så som det står på medlemskortet,

och gärna om du har någon allergi/vegetarisk kost.

Sista anmälningsdag 31 oktober 2019


Vi hälsar alla våra medlemmar varmt välkomna!

Onsdagen den 23 Oktober

”Kroppen och Knoppen – ”må bra”-övningar för kropp och själ! Föredrag med Inger KnutssonMed lekfulla och effektiva metoder lär vi oss hur vårt välbefinnande kan förbättras.


Vi trycker och masserar på kroppens olika energipunkter, t.ex. kraft- och glädjepunkter men även lugn- och ropunkter. Tankekraft och visualiseringar i kombination med rörelser och andning kan göra underverk med trötta kroppar och själar.


Njut och må gott en stund!

 


Om Inger Knutsson

Inger Knutsson är speciallärare och har under 50 år arbetat med grupper eller enskilda elever. ’Inlärning genom rörelse’ är en enkel och kraftfull, snabb och rolig metod där enkla rörelser löser upp blockeringar och stress.”Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.

Onsdagen den 9 Oktober

 

Diana Wahlborg föreläser om Human Design
Välkommen på human design!

Du får din karta som är baserad på

din födelsetid, stad och vi tittar på hur du är designad för att leva ett lyckosamt liv, vi tittar på dina styrkor och där du har dina svagheter och massa annat! 

Skicka dina uppgifter till Diana Wahlborg på sms 0736-794200 för att få din karta.
skriv ditt:
- Förnamn
- personnr år, månad och dag
- Tid för födelse
-Stad och land

Eller hämta/skriv ut din karta på:
humandesignamerica.com

Kursmaterial ingår.


Gå gärna in på hennes hemsida www.sjalensoas.se eller på Instagram Art Gallery: wahlborg_artEntréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.

___________________________


FORUM är ett center för

sökare, holistisk livssyn,

reinkarnationsfilosofi,

personlig och andlig utveckling.

___________________________

Livsfilosofiskt Forum © 2012-2019  •  Malmö  •  Senast uppdaterad 18-10-2019