Livsfilosofiskt Forum - Logga

___________________________


FORUM är ett center för

sökare, holistisk livssyn,

reinkarnationsfilosofi,

personlig och andlig utveckling.

___________________________

Program våren 2019


Föreningskvällarna börjar som regel klockan 19.00 och dörren öppnas runt klockan 18.00. Vid seanser stängs dörren kl 18.50 eller tidigare vid fullsatt. Vi tar emot kontanter och Swish i kassan.OBS!

Vi reserverar inga platser.

Tänk på att det snabbt blir fullsatt vid seanser

så kom i god tid, gärna redan kl 18.00Entréavgiften till våra sammankomster är:

  • 140 kr för icke medlem
  • 100 kr för medlem


Tänk på att visa medlemskortet i kassan för att erhålla rabatten.


Terminsstart!

Januari

Onsdagen den 16 Januari

Stor seans med Anne LindénVi startar terminen med Anne Lindén som håller en seans. På Anne Lindéns seanser blir det kontakt med andra sidan där nära, kära, änglar eller guider ger budskap till just dig.


Du får även ett meddelande om vad du skall tänka på i ditt nuvarande liv och hjälp till vilka val just du kan göra.


Varmt välkommen!Om Anne Lindén

Anne är utbildad av Terry Evans och arbetar som medium-healer samt undersöker/renar hus. Hon tar emot klienter för vägledning och lämnar budskap från andevärlden. Hon arbetar gärna med utbildning i grupp.


Anne har även utarbetat ett koncept tillsammans med Charlotte Ivarsson som de kallar Numerologisk seans.


Gå gärna in på Annes hemsida www.whitelight.se för mer information.Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.50 eller tidigare vid fullsatt.


Kom gärna redan kl 18.00 då det snabbt blir fullsatt.


Onsdagen den 30 Januari

Randi Kibsgård föreläser om "Efter döden"Detta är första gången Randi Kibsgård håller ett föredrag hos oss istället för en seans, och ikväll skall hon prata om vad som händer efter döden.


Randi är sedan många år ett väldigt uppskattat medium och har upplevt mycket. Och i kväll kan alla besökarna komma med sina frågor som de funderar på när det gäller just livet och döden.


- ”Vi springer ofta vilsen bland en massa måsten så vi tappar bort oss själva, vilket gör att många av oss mår dåligt.” Randi pratar och förmedlar och publiken frågar.


Varmt välkommen!Gå gärna in på Randi Kibsgårds hemsida, http://www.randishimlarike.se och läs mer om henne.Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 18.50 eller tidigare vid fullsatt.


Februari

Onsdagen den 13 Februari

Violeta Spångberg och Robert Jönsson föreläser om

Jordbundna andar, mästare, guider och änglarUnder flera år har vi haft förmånen att få arbeta med andevärlden och fått möta olika varelser.

Föredraget kommer att handla om dessa möten som vi gjort och vad det innebär att till exempel vara en jordbunden ande, vad en mästare är, hur guider hjälper oss och lite om änglar.


Vi kommer att varva med upplevda berättelser och förklaringar.Ni är hjärtligt välkomna

/Violeta och RobertGå gärna in på deras hemsidan, www.nyaandrum.se och läs mer om Violeta och Robert.
Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.

Onsdagen den 27 Februari

Jai Gurudev Thorell föreläser om Andlighet & Kvantfysik hör ihopEtt energifält förenar allt i universum och människans medvetande och kropp existerar inte oberoende av omgivningen, utan är ett knippe pulserande kraft som oavbrutet interagerar med detta enorma hav av energi.


Det här fältet är ansvarig för och responderar på vårt medvetande, våra minnen, våra tankar och känslor – och förklarar många av människans djupaste mysterier – från alternativmedicin och andlig healing till paranormala upplevelser och det kollektiva omedvetna.


Fältet kan även ge svar på några av de stora frågorna: vad är det mänskliga medvetandet och vad händer när vi dör. Kvantfysikerna kallar detta fält för Nollpunktsfältet. Andliga kallar det för Källan eller Gud.


Denna kväll tar Jai dig med på en resa som förenar andlighet och kvantfysik.


Välkommen!Om Jai Gurudev Thorell

1996 började mitt intresse för det andliga att vakna till liv ordentligt och jag var länge en sökare innan jag insåg att det jag letade efter, det hade jag redan.

När vi upptäcker vår själ och börjar låta den leda oss i våra

liv så händer magiska saker och jag älskar när människor vill utvecklas och komma hem till sig själv.

   Mitt mål är att förmedla att alla människor har alla svar de behöver inom sig. Alla kan få tillgång till sin egen inre sanning, sin egen intuitiva förmåga och framför allt - sin själ och på så sätt bli den som man är i sanning.


Jag mixar mina kompetenser och erfarenheter när jag arbetar som terapeut, coach, lärare och föreläsare för att skapa så mycket

dynamik som möjligt.

För mig är det viktigt att hjärna och hjärta samverkar i våra liv, där egot får tjäna själen istället för att egot ska bli

vår mästare.


2016 bytte jag namn från Per Ola till Jai Gurudev som en manifestation på den utveckling jag haft och de förändringar jag gjort i mitt liv.

Jag driver sedan 1996 företaget Love it tillsammans med min livspartner Samya.


Läs mer om Jai på hans hemsida, http://www.loveit.seEntréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.


Mars

Onsdagen den 13 Mars

Lee Seger håller föreläsningen

"Ett glimrande liv för Dig, Jorden och Allt annat levande"”Vi är mitt uppe i ett svindlande äventyr och det mest makalösa med det är att vi inte bara förändrar våra egna personliga liv, utan även världen i sin helhet. När vi förstår vad vi gör, hur viktiga vi är – är det lättare att fortsätta att utvecklas.”Välkommen på en inspirerande föreläsning med Lee Seger om hur vi förändrar de gamla strukturerna och skapar något nytt.Föreläsningen avslutas med en kortare presentation av Lee Seger Healingkort och hur man kan använda dem i sin vardag.
Om Lee Seger

Lee Seger är en uppskattad healer och vägledare med mångårig erfarenhet av att vända det som känns tungt till något ljust och kraftfullt.

 

Lee har skrivit och illustrerat Lee Seger Healingkort samt romanen Revan i horisonten, om en kvinnas väg till att se livet med nya ögon.


Lee är ständig skribent i tidningen Free, med Fri Vägledning och i början av 2019 kommer hennes tredje bok, “Ditt magiska Jag - 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande”.


Day by Day Community är ett forum för likasinnade som drivs av Lee, där inspiration, gemenskap och kunskap finns att hämta. Kontaktuppgifter till Lee Seger

Lee Seger Books and Art AB

Banérsgatan 14, 211 48 Malmö

Mobil: 070-63 12 659

www.leeseger.comEntréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.Onsdagen den 27 mars

Årsmöte - Endast för medlemmarI kväll har vi årsmöte och välkomnar alla våra medlemmar till att delta.Motion

Årsmötet kan ta upp motion eller förslag från varje medlem som erlagt medlemsavgift för det nya året.


Motionen måste vara styrelsen tillhanda senast

3 veckor före årsmötet. Sent inkommen motion

kan ej behandlas.Kom och visa vad föreningen betyder för dig. Alla medlemmar är varmt välkommna men tänk på att det bara de som också var medlemmar föregående år som har rösträtt.Fri entré denna kväll.

Årsmötet börjar kl 18.00 - Endast för medlemmarApril

Onsdagen den 10 April

Rolf Solheim föreläser om Kosmos och PsykeMålad av Tor Olav Foss

Målad av Tor Olav Foss

https://www.torolavfoss.com

I inledningen till NASAs bok ”Cosmos and Culture” står det: ”ju mer vi studerar naturen, ju mer verkar det som att allt hänger ihop med allt annat”.


Denna nya (och gamla) filosofiska, spirituella och vetenskapliga förståelse av ickeseparation antyder att det finns en essens bakom evolutionen och att vi alla är en del av den.


   Några filosofer, vise och heliga har genom yttre och inre strävanden under århundraden kommit till insikt om denna grundläggande enhet, som de anser vara kärnan i all existens. Platon var en av dem.

   Evolutionen har sedan länge utvidgats från ett darwinistiskt perspektiv till en astrofysisk, biologisk och kulturell process som så långt man nu förstår har pågått i 13,8 miljarder år.


Och hur är vårt psyke sammankopplad med denna process?


Välkommen!
Om Rolf Erik Solheim

Han har rötter inom ekologiska, teknisk-vetenskapliga såväl som esoteriska miljöer.


Som civilingenjör och livstids-medlem i världens största ingenjörsförening IEEE (Institute of Electrical and Electronic Engineers), är han oroad över vad tekniken gör med naturen och med oss människor, och de val vi tar under medveten och omedveten ledning av marknadsekonomin.


Som elektroteknisk revisor i stora olje- och gas-projektet, har han arbetat med frågan ”är det något här som inte stämmer”?

   Denna fråga har även använts i hans andra roll som kulturskribent

och författare, och det visar sig att litteraturvetare ofta har missat eller

missförstått metafysiska sidor hos stora författare.


Som tidigare lärare i Transcendental Meditation (TM) och ett mångårigt medlemskap i Rosenkorsorden AMORC, har han utvecklat sin syn på

livet och världen som en spegelbild av medvetande.


Rolf är medlem av Metanexus Institute, det internationella nätverk som

bygger broar mellan vetenskap och religion, samt Institute of Noetic Sciences i Kalifornien. Även den holistiska vetenskap som undervisas vid Schumacher College i England är en inspirationskälla.

   Det var här, tillsammans med Stephan Harding, att James Lovelock konkluderade Gaia-teorin, och här grundlade Fritjof Capra sina viktigaste böcker.Läs gärna mer och fördjupa dig på hemsidan www.framtiden-er-din.com där mycket av bakgrunden finns till dessa föreläsningar.Kontakt

Rolf Erik Solheim

Kanotvägen 16, 671 33 Arvika, Sverige,

Tel + 46-570 13100 mobil + 46-70 671 3101

E-post: rolf@framtiden-er-din.com

Hemsida: www.framtiden-er-din.comEntréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.


Onsdagen den 24 April

Hans Oreheim föreläser om

”Det Förbjudna Med-Vet-Andet; Energi, ljus & kärlek”Föredraget ingår i en föredragsserie i 4 delar;


1: Energi / Ljus & Kärlek.

2: Känsloenergi / Kinesiologi.

3: Heliga Energiplatser / Kraftlinjer.

4: DNA / Näringsenergi / Strålning.
Föredraget Energi / Ljus & Kärlek

Hur många förstår idag att vi faktiskt är energi/ljusvarelser?

Många försök att undanhålla oss denna fantastiska insikt och förståelse har gjorts i historien och sker fortfarande. Men den kunskapen har alltid funnit på jorden.

   Varför vaknar vi då inte riktigt upp och tar till oss detta energibegrepp fullt ut? Det som idag är klart bevisat vetenskapligt, bland annat, med hjälp av kvantfysiken. För vad skulle hända om vi idag vaknar upp och förstår vi också vilka oerhört kraftfulla ljusvarelser vi är.

   Det är min förhoppning att med hjälp av innehållet i mitt föredrag åter få påminna er om vilka ni egentligen är.Hjärtligt välkomna Hans Oreheim

Författare, Arkeolog, Kinesiolog, & Healer.
Behandlingar

Jag kommer även i Malmö dagen efter föredraget ge ett fåtal unika energihealing-behandlingar som idag går under namnet Ankhenergimetoden.

 

Metoden som är mycket kraftfull är delvis är utvecklad från Egypten men innehåller även delar av den Kinesiologiska energihealingen..

Metoden hjälper klienten med att bli av med oönskade energiblockeringar i samtliga sina kroppar, inte bara den fysiska, samt få svar på sina hälsofrågor m.h.a kinesiologi.


Bokning

Jag tar max 5 entimmes-behandlingar så det är först till kvarn som gäller. Tiderna är mellan 9-17, boka i tid, telefon 0730-777570.

Pris 900 kr/behandling (100 kr rabatt om ni varit på föredraget dagen innan.)


Varmt välkomna

Hans OreheimEntréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 19.00 eller tidigare vid fullsatt.


Terminsavslutning!


Maj

Onsdagen den 8 Maj

Seans med Randi Kibsgård
Under en seans försöker jag förmedla budskap som kan hjälpa dig på din fortsatta vandring på jorden.  Det är inte alltid budskapet kommer från en avliden släkting eller vän. Det kan vara en Guide eller en Ängel som kommer fram och lämnar råd.


Det är publikens frågor styr kvällens innehåll och budskapen brukar ge många något att fundera på.


Fundera gärna ut en fråga du vill ha svar på innan seansen. Det förbereder både dig och Andevärlden till ett bra flöde er emellan.


Du får inte alltid det svaret du önskar. Andevärlden vill alltid ditt bästa och de vet den rätta vägen dit, vilket vi inte alltid gör.


Är det en väldigt stor grupp, hinner inte alla få svar.

Genom att lyssna på budskapen till andra, får du ofta svar till ditt ändå, utan att du får ett direkt svar riktat just till dig.


Välkommen!Gå gärna in på Randi Kibsgårds hemsida, http://www.randishimlarike.se och läs mer.Entréavgift 140kr och för medlem 100kr. Entrén öppnas klockan 18.00 och låses klockan 18.50 eller tidigare vid fullsatt.


Kom gärna redan kl 18.00 då det snabbt blir fullsatt.


Välkommen till vårens termin på

Livsfilosofiskt Forum!


Bra att känna tillLokalen

 

Livsfilosofiskt Forum hyr föreningen

"Tro och Vetande"s lokal som ligger i källarplan (intill parkeringen) på Lorensborgsgatan 5 i Malmö. Karta finns under fliken "Hitta hit".

________________________________


   

Förbokning


Vi har ingen förbokning till våra seanser och föreläsningar. Detta gör att vi tyvärr inte kan garantera någon plats.


Därför rekommenderar vi att man kommer när vi öppnar kl 18.00.

________________________________


       

Trappa


Om det skulle vara ett problem att ta sig ner för trappan så finns det andra alternativ, bland annat en ramp.

Säg bara till så ordnar vi det.

________________________________Fika

 

Under föreningskvällarna finns det fika till försäljning innan vi startar kvällens föreläsning/seans samt i pausen.


Kaffe/ Te inkl. påtår och någon god kaka för 20 kronor. Vi tar emot både Swish och kontanter.

________________________________

 


Programmet

 

Programinformation och eventuella programändringar kan du få via vår hemsida och facebookgrupp dygnet runt.

________________________________
Nyhetsbrev!


     Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så      slipper du missa våra spännande sammankomster!Maila till nyhetsbrev[at]livsfilosofisktforum.se

________________________________Sekretess

 

Livsfilosofiskt forum varken

säljer eller lämnar ut någon information. Det gäller även e-post adresser.

________________________________

Livsfilosofiskt Forum © 2012-2019  •  Malmö  •  Senast uppdaterad 12-04-2019